مهاجرت کاری به اتریش

مهاجرت کاری به اتریش

مهاجرت کاری به اتریش ( ویزای کاری اتریش )

شایان ذکر می باشد در مرحله اول مزایای مهاجرت کاری به سایر کشور ها را به شما دوستان بیان کنیم که تفاوت اتریش نسبت به سایر کشور در چیست ودر ادامه به شرایط و مراحل این موضوع و راه مهاجرت اشاره کنیم, مزایای کار در اتریش نسبت به کشورهائی همچون آلمان ، دانمارک ، کانادا بدلیل  تایم کم پروسه این ویزا می باشد در حالی که کشور های نام برده مدت طولانی در پروسه ویزای کاری دارند که تقریبا بین 2 تا 4 سال می باشد. بخاطر همین ویزای کاری اتریش مناسب می باشد زیرا صنعت کشور اتریش صنعتی قوی است و بازار کار آن همواره نیازمند نیروی کار بوده و هست.

معرفی کشور اتریش

اتریش در قلب اروپا واقع شده است که با کشور های از جمله چک و آلمان و ایتالیا همسایه است و همواره  خود این کشور ها در زمره کشورهای پیشرفته به حساب می آید و به کشورهای از جهت اقتصاد و صنعت نزدیک است از جمله المان که در اقتصاد کشوری کاملا قدرت مند می باشد. کشور اتریش در سال 2008 بر طبق آمار مقام سوم را در زمینه امنیت داخلی بدست اورد و از امن ترین کشورهای دنیا به حساب می آید. این کشور جزء محدوده شنگن بوده و جمعیتی حدود 8000000 نفر دارا می باشد که به نسبت سایر کشور های اروپا جمعیت کمی دارد. زبان رسمی کشور اتریش، آلمانیست و 98% مردم به همین زبان سخن می گویند. از نظر ثروت این کشور در رده کشور های بزرگ قرار می گیرد و  هزینه دفتر کاری و اجاره منزل در این کشور نسبت به سایر کشور های اروپا کم می باشد.البته آلمان همیشه در ضمینه های مختلف شریک اقتصادی این کشور بوده و صنعت این دو کشور به هم وابسته و با هم درمسیر پیشرفت می باشد که این خود نقطه مثبتی می باشد.

 

شرایط و راه های اخذ ویزای کار اتریش

  • از شرایط اخذ این ویزا دارا بودن مدرک تحصیلی حداقل لیسانس و یک پیشنهاد به همراه دعوت نامه کاری  از سمت یک فرد یا شرکت معتبر در اتریش می باشد . نکته: این ویزا اجازه کار و اقامت به مدت حداکثر 2 سال را در وحله اول به فرد اعطا می کند.

توجه داشته باشید در مورد پیدا کردن کار و یا دریافت دعوتنامه به دلیل مشابه بودن سیستم ویزای کاری در کشور های اروپایی می بایست در مرحله اول برای یک کار در اتریش یک آگهی به مدت سه ماه در خود کشور اتریش داده شود و در صورت نداشتن متقاضی یک آگهی سه ماهه در اتحادیه اروپا و در صورت پیدا نشدن نیروی کاری نوبت به نیروی کاری خارج از اروپا خواهد رسید البته این امر در مورد فایندینگ کار می باشد توجه کنید که دوستانی هستند که در ایران دارای رزومه خوبی می باشند که گاها از سوی شرکت های اتریشی به آن ها مستقیما پیشنهاد کار ی مشود. اما پیشنهاد ما برای ان دسته از دوستانی که شرایط سنی مناسب دارند این است که ابتدا به اخذ ویزای تحصیلی اقدام کنند که می توانند بعد پایان دوره تحصیلی خود این ویزا را به ویزای کاری تبدیل کنند که این خود یک راهی اسان با اینده درخشان است.برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با ما تماس حاصل فرمایید ( مشاوره رایگان) یا از طریق سایت از مقالات مرتبط بهره مند شوید.

 

 

شرایط امتیاز بندی برای اخذ ویزای کار اتریش

لازم دانستیم سیستم امتیاز بنده ویزای کاری اتریش را برای شما دوستانی که توانستید دعوت نامه کار را کسب کنید بیان کنیم ( موسسه حقوقی مهاجریار دارای دفاتری کار یابی در اتریش و المان می باشد و برای هرگونه کمک به شما آماده دفاتر آمادگی کامل دارند ) , این امتیاز بندی ها جهت اخذ ویزای کاری می باشد :

امتیاز سن :

  • سن 20 تا 35 سال 20 امتیاز
  • 35  تا 40 سال 15 امتیاز
  • 40  تا 45 سال 10امتیاز

امتیاز مدرک تحصیلی :

  • کارشناسی و کارشناسی ارشد 20 امتیاز
  • دکترا 40 امتیاز
  • رشته های فنی و مهندسی و کامپیوتر 30 امتیاز
  • فارغ التحصیل در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد از خود دانشگاه های اتریش 10 امتیاز
  • دارا بودن کارهای تحقیقاتی و  اختراعات ثبت شده 20 امتیاز

مدرک زبان :

  • مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی مبتدی یا پیشرفته 5 الی 10 امتیاز ( داشتن مدرک زبان الزامی می باشد )

سابقه کاری :

  • سابقه کاری به ازای هر سال 2 امتیاز که حداکثر 20 امتیاز می باشد
  • دارا بودن سابقه کاری (حداقال 6 ماهه در اتریش ) 10 امتیاز

مدارک مورد نیاز ویزای کاری کشور اتریش

  • فرم تقاضای کار
  • عکس,شناسنامه و پاسپورت
  • بیمه نامه مسافرتی (و درصورت داشتن بیمه اجتماعی)
  • سوابق کاری مستند
  • مدرک تحصیلی
  • گواهی عدم سوپیشینه و محکومیت
  • پرینت تمکن مالی حساب متقاضی
  • ترجمه همه مدارک به زبان آلمانی یا انگلیسی
6