گزینه های سرمایه گذاری انگلستان

واجدین شرایط استفاده از برنامۀ مهاجرت از طریق سرمایه گذاری انگلستان، می توانند یکی از گزینه های زیررا برای سرمایه گذاری خود انتخاب کنند:

سرمایه گذاری کامل

متقاضی باید ۷۵٪ مقدار سرمایۀ مشخص برای برنامۀ مهاجرت مورد نظر خود را، در انگلستان، از طریق اوراق قرضۀ دولتی، خرید سهام یا وام های شرکت های فعال تجاری ثبت شده در این کشور، سرمایه گذاری کند.

۲۵٪ باقی ماندۀ مقدار سرمایۀ مشخص شده را باید از طریق خرید ملک و املاک یا به طور سپردۀ ثابت درموسسات مالی مجاز انگلستان حفظ و نگهداری شود.

متقاضیان که مایل به انتخاب این گزینۀ سرمایه گذاری هستند، باید ۱۰۰٪ سرمایه گذاری خود را، از طریق اوراق قرضۀ دولتی در انگلستان بکنند.

با توجه به لیست زیر هرچه مقدار سرمایه گذاری، با در نظر گرفتن دارایی های خالص، بیشتر باشد، دریافت اجازۀ اقامت دائم خود (indefinite leave to remain )ILR، سریع تر انجام می شود.

دارایی خالص شخصی: ۰۰۰،۰۰۰، ۲ £ پوند سرمایه گذاری کامل: ۰۰۰،۰۰۰، ۱ £ پوند

مدت اقامت فیزیکی برای اجازۀ اقامت دائم : ۵ سال

دارایی خالص شخصی: ۰۰۰،۰۰۰، ۱۰ £ پوند سرمایه گذاری کامل: ۰۰۰،۰۰۰، ۱ £ پوند

مدت اقامت فیزیکی برای اجازۀ اقامت دائم : ۳ سال

دارایی خالص شخصی: ۰۰۰،۰۰۰، ۲۰ £ پوند سرمایه گذاری کامل: ۰۰۰،۰۰۰، ۱۰ £ پوند

مدت اقامت فیزیکی برای اجازۀ اقامت دائم : ۲ سال

مبلغ پیش پرداخت برای استفاده از تأمین مالی سرمایه گذاری، هنگام دریافت کامل پرونده درخواست متقاضی، نسبت به نرخ بهره روز تأیین میشود.

362