ادامه مطالب

مطالب مرتبط ویزا کانادا

مطالب کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق برنامه Startupیا یا ویزای راه اندازی

کانادا به دنبال جذب کارآفرینانی است که پتانسیل راه اندازی شرکت های نوآور را داشته و می‌توانند ایجاد شغل نمایند

⏪اگر یک ایده خوب داشته باشید و بتوانید یکی از سازمان های معرفی شده توسط اداره مهاجرت را راضی به سرمایه گذاری در طرح خود کنید، ویزای استارت آپ به شما و خانواده شما تعلق خواهد گرفت که توسط آن ویزای اقامت دائم کانادا اعطا می شود.

دقت کنید که شما مجاز به سرمایه گذاری شخصی نمی باشید مگر اینکه سازمان های معرفی شده از شما بخواهند تا در سرمایه اری شراکت کنید.

✳️شرایط لازم جهت واجد شرایط بودن برای این نوع ویزا عبارت است از:

1️⃣ اثبات کنید که طرح تجاری یا ایده شما توسط یکی از سازمان های معرفی شده حمایت می شود. در این حالت این شرکت ها نامه ای مبنی بر پذیرفته شدن طرح تجاری شما –Letter of Support -خواهند داد.

2️⃣سطح زبان انگلیسی یا فرانسه شما حداقل برابر CLB 5 باشد

3️⃣حداقل یک سال سابقه تحصیلات عالی داشته باشید

4️⃣سرمایه کافی برای ۶ ماه اول زندگی در کانادا را برای تامین هزینه های اولیه خود و خانواده تان داشته باشید


✳️نکات مهم

⏪ هر بیزینسی نمیتواند وارد برنامه استارت آپ شود، باید بیزینس شما جز بیزینس هایی باشد که محصول آن با پتانسل رشد بالا یا همان high-growth هستند.

⏪ حداکثر ۵ متقاضی میتوانند از طریق یک بیزینس پلان به کانادا مهاجرت کنند. البته باید راه اندازی ایده مورد نظر نیاز به افراد معرفی شده داشته باشد. هر کدام از این افراد باید حداقل ۱۰٪ از حق رای شرکت را داشته باشند.

🔆نکته مهم: اگر یکی از متقاضیان در این برنامه توسط آفیسر مردود شود، تمامی افراد دیگر هم مردود خواهند شد.

74