ویزای طلایی پرتغال

ویزای

ویزای طلایی پرتغال یک برنامه اقامت از طریق سرمایه گذاری است که تحت آن به اتباع کشورهایی غیر از اتحادیه اروپا، منطقه اقتصادی اروپا (EEA) و سوئیس (و اعضای خانواده درجه یک آنان) که در پرتغال سرمایه‌گذاری انجام دهند، مجوز اقامت پرتغال اعطا می‌شود. این مجوز اقامت در سیستم مرکزی حوزه شنگن ثبت می‌شود و دارنده آن می‌تواند بدون نیاز به ویزا به کلیه کشورهای اروپایی وارد شود. ویزای طلایی پرتغال به صورت یک کارت شناسایی به ابعاد کارت اعتباری صادر می گردد.

پس از پنج سال به شرطی که متقاضی به زبان پرتغالی در سطح ابتدایی تسلط داشته باشد، می‌تواند به سرمایه‌گذاری خاتمه داده و اقامت دائم پرتغال را دریافت نماید و در پایان سال ششم نیز می تواند برای اخذ تابعیت پرتغال اقدام کند.

اعضای خانواده واجد شرایط

در هنگام ارائه درخواست خود و یا هر زمان پس از آن می‌توانید برای دریافت ویزای طلایی پرتغال برای اعضای خانواده خود به شرح زیر اقدام نمایید:

  • همسر یا پارتنر. در مورد پارتنر، ارتباط زوجین باید طبق قوانین موجود ثابت شود.
  • فرزندان زیر ۱۸ سال یا فرزندان وابسته بالای ۱۸ سال تا زمانی که مجرد بوده و به صورت تمام وقت مشغول به تحصیل باشند.
  • والدین وابسته همسر یا پارتنر.
  • خواهران و برادران زیر ۱۸ سال همسر یا پارتنر که به صورت قانونی تحت سرپرستی این افراد قرار داشته باشند.

مزایای ویزای طلایی پرتغال

  • ورود آزادانه دائمی و تردد در منطقه شنگن شامل ۲۶ کشور اروپایی
  • حق زندگی و کار در پرتغال و حفظ اقامت کشور دیگری به صورت همزمان (در صورت تمایل)
  • امکان اخذاقامت غیر دائم پرتغال (non-habitual resident) برای اهداف مالیاتی (مالیات اندک یا عدم تعلق مالیات برای ۱۰ سال)
  • دسترسی به حقوق افراد مقیمپرتغال (تحصیل، به رسمیت شناختن مدارک تحصیلی و قابلیت های کاری، فعالیت‌ حرفه‌ای، خدمات درمانی، بیمه اجتماعی، حفاظت از جانب اتحادیه‌های کارگری، قانون و دادگاه)

گزینه های سرمایه گذاری در برنامه ویزای طلایی پرتغال

گزینه‌های سرمایه گذاری واجد شرایط برنامه ویزای طلایی پرتغال به شرح ذیل هستند:

سرمایه گذاری در املاک

  • بیش از ۳۵۰ هزار یورو در املاک و بازسازی آنها به صورت زیر:

     – قدمت ساخت ملک بیش از ۳۰ سال باشد، یا

     – در مناطق بازسازی شهری تعیین شده واقع شده باشد.

  • بیش از ۵۰۰ هزار یورو در خرید هر نوع ملک

درخواست ویزای طلایی پرتغال

  1. انتخاب یک گزینه سرمایه گذاری
  2. افتتاح یک حساب بانکی درپرتغال (می توانید از راه دور این کار را انجام دهید) و انتقال مبلغ سرمایه گذاری به این حساب (قابل انتقال طی بیش از یک قسط)
  3. انجام سرمایه گذاری از طریق حساب بانکی درپرتغال و حفظ آن به مدت حداقل ۵ سال
  4. پرداخت هزینه‌های دولتی پرونده، حضور در اداره مهاجرتپرتغال جهت انجام پروسه بیومتریک و ارسال درخواست و مدارک تکمیلی.
  5. ظرف ۱۰ الی ۶۰ روز از زمان اعلام پذیرش درخواست توسط اداره مهاجرتپرتغال، هزینه های دولتی صدور مجوز باید پرداخت شوند.

پروسه تمدید ویزای طلایی پرتغال در پایان سال اول و سوم مشابه مراحل ۴ و ۵ است.

شرط حضور فیزیکی در پرتغال

  1. سال ۱: حداقل ۷ روز حضور درپرتغال به صورت (متوالی یا غیر متوالی)
  2. سال ۲ الی ۵: تمدید ویزا در پایان سال های ۱ و ۳ و گذراندن حداقل ۱۴ روز درپرتغال (متوالی یا غیر متوالی) در طی هر دوره دو ساله.
  3. سال ۶: به شرط تسلط بهزبان پرتغالی در سطح ابتدایی، متقاضی می تواند در پایان سال ۵ اقامت دائم پرتغال را دریافت و در صورت تمایل به سرمایه‌گذاری خاتمه دهد. پس از این زمان هیچ شرطی مبنی بر حداقل زمان حضور در پرتغال وجود ندارد.
  4. اقدام برای اخذتابعیت پرتغال در پایان سال ۶ (مانند اقامت دائم پرتغال، تسلط در سطح ابتدایی به زبان پرتغالی اجباری است).

جدول زمانی پروسه اخذ ویزای طلایی پرتغال

* حداکثر زمان پردازش پرونده ممکن است بعضا توسط اداره مهاجرت پرتغال به درازا بیانجامد.

** در صورتی که ظرف حداکثر ۱۸۰ روز از زمان انقضای کارت اقامت قبلی نسبت به تمدید کارت اقدام نشود، حقوق مرتبط با ویزای طلایی پرتغال از بین خواهد رفت.

*** مادامی که سرمایه‌گذاری حفظ گردد، ویزای طلایی پرتغال برای دوره های دوساله متوالی به صورت نامحدود تمدید خواهد شد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای طلایی پرتغال

متقاضیان اخذ ویزای طلایی پرتغال موظف هستند مدارک زیر را برای درخواست اولیه و نیز هر بار تمدید ویزای طلایی خود ارائه نمایند:

  • کپی از تمام صفحات پاسپورت برای کلیه متقاضیان
  • کپی بلیط های هواپیما به/ازپرتغال برای کلیه متقاضیان
  • بیمه درمانی دائمی (غیر مسافرتی) برای کلیه متقاضیان که درمان‌های سرپایی و بیمارستانی را پوشش دهد و درپرتغال یا اتحادیه اروپا معتبر باشد.
  • یک وکالت نامه و اظهار نامه برای متقاضی اصلی که در حضور وکیلی درپرتغال، افسر کنسولگری پرتغال یا محضر اسناد رسمی امضا شده باشد.
  • ترجمه رسمی گواهی عدم سوء پیشینه برای کلیه متقاضیان بالای ۱۶ سال
  • سند ازدواج برای همسر متقاضی اصلی
  • شناسنامه فرزندان. در صورتی که فرزند مجرد و بالای ۱۸ سال باشد، مدرک ثبت نام دانشگاه به عنوان دانشجوی تمام وقت.
  • شناسنامه فرزند برای هر یک از والدین وابسته، بعلاوه:

     – در صورتی که پدر یا مادر وابسته بالای ۶۵ سال سن داشته باشند، شناسنامه آنان نیز باید ارائه گردد.

     – در صورتی که پدر یا مادر وابسته زیر ۶۵ سال سن داشته باشند، مدرکی که توسط اداره مالیات کشور مبدا متقاضی صادر شده و نشان دهد که پدر یا مادر وابسته هیچ درآمدی ندارند.

9