خوداشتغالی فدرال

خوداشتغالی فدرال ویژه: 

🅾️ ورزشکاران حرفه ای
🅾️ هنرمندان حرفه ای

 برنامه خوداشتغالی فدرال که یکی از پرطرفدارترین روشهای مهاجرتی است مختص سه گروه ورزشکار، هنرمند و کشاورز است. که متاسفانه چندی پیش قسمت کشاورزی آن بسته شد.

 به طور خلاصه برای اقدام از این طریق باید این شرایط را داشته باشید:

 حداقل دو سال از ۵ سال گذشته را برای خود کار‌ کرده باشید‌. این شرط بسیار مهم است و باید اثبات شود. یعنی باید دولت کانادا را متقاعد کرد که شما برای خودتان کار کرده اید و از هنر و یا رشته ورزشی خود کسب درآمد کافی را داشته اید. توجه داشته باشید که این دو سال مینیمم است و قاعدتا برای قوی بودن پرونده باید بیش از دو سال سابقه کار فراهم شود.

 شرط دوم این است که باید ثابت کنید سرمایه ای دارید که میتوانید اقدامات اولیه خوداشتغالی را فراهم کنید. این سرمایه لازم نیست پول نقد باشد. خانه، زمین، ملک تجاری و ‌... نیز مقبول است‌. ضمنا این اسناد نه قرار است جایی به ودیعه گذاشته شود و نه در رهن کسی یا جایی قرار میگیرد. صرفا نشان دادن این سرمایه کافی است. این مقدار با توجه به نوع پرونده متغیر است. به طور حدودی برای ورزشکاران و هنرمندان بیش از ۱۰۰ هزار دلار باید سرمایه نشان داده شود.

 شما باید از ۱۰۰ امتیاز حداقل ۳۵ امتیاز را کسب کنید که بتوانید برای این روش اقدام کنید.
💢 اما نگران نباشید. کسب امتیاز در این روش بسیار آسان‌ است و اگر شما دو شرط فوق را داشته باشید میتوانید کار خودتان را شروع کنید.
💢 فاکتورهای سن، سابقه کار، رشته تحصیلی و مدارک زبان به راحتی میتوانند امتیاز شما را بالا ببرند.

نکته مهم

 اگرچه امتیاز ۳۵ برای شروع کار لازم است اما اصلا کافی نیست.
 این برنامه بر خلاف ظاهر ساده آن بسیار بسیار پیچیده بوده و تهیه مدارک آن باید با دقت بسیار بالایی انجام گیرد.
 کار شما باید در سطح قابل قبولی باشد تا بتوان برای این برنامه اقدام کرد. این موضوع تعاریف گسترده و متفاوتی دارد اما چنانچه قصد دارید ما در خدمتتان باشیم باید شرایط زیر را احراز نمایید:

 اگر ورزشکار هستید کار شما باید در سطح ملی و یا فراملی باشد. کارهای استانی قابل قبول نیست.
 اگر هنرمند هستید باید سرچ گوگل شما را نشان دهد. باید شناخته شده باشید. داشتن وبسایت و برگزاری نمایشگاه های مختلف میتواند دلیل محکمی بر اثبات هنرمند بودن شما باشد.

✅ مزایای این برنامه:

 شرط زبان ندارد
 سن چندان مهم نیست
 مدرک تحصیلی اهمیت چندانی ندارد
 سرمایه گذاری نیاز ندارد
 سابقه کار کمی نیاز دارد
بسیار سریع است و تقریبا کمتر از یک‌ سال به نتیجه میرسد

 توجه کنید که این برنامه با تمام شرایط مطلوبی که دارد بسیار پیچیده است و حتما باید کار حرفه ای روی آن صورت گیرد

8