ویزای مالزی

موارد مرتبط به ویزا مالزی

  1. مقررات ویزا مالزی
  2. هزینه صدور ویزا مالزی
  3. مدت اعتبار ویزا مالزی

 

1. مقررات ویزا مالزی

هر خارجی برای ورود به مالزی باید ویزا داشته باشد. و برای درخواست خود باید به سفارت مالزی در کشور خود مراجعه کرده و برای ورود به مالزی ویزا تهیه کند. یک ویزا، یک تائیدیه (امضا) بر روی پاسپورت یا مدارک دیگر سفر است که مشخص کننده تقاضا اتباع خارجی برای ورود به مالزی است و نشان دهنده آن است که با تقاضای آنها موافقت شده است. ویزای موافقت شده هیچ تضمینی برای ورود به کشور مالزی نیست و تصمیم نهایی از طریق اداره مهاجرت در لحظه ورود اتخاذ می شود.

 

2. هزینه صدور ویزا مالزی

برای درخواست ویزای مالزی برای ایرانیان انفرادی و چند گانه هزینه یکسان در حدود 10 دلار می باشد. به جز پاسپورت هندوستان که در برخی موارد هزینه پاسپورت ورودی چندگانه در حدود 20 دلار است.( این هزینه ها قابل تغییر است که برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با نمایندگی کشور مالزی در تماس باشید).

 

3. مدت اعتبار ویزا مالزی

طول مدت مجاز اقامت، در هنگام صدور ویزا در آن درج می گردد و بستگی به تشخیص صادر کننده، مدت اعتبار بین یک تا سه ماه و یا بیشتر ارائه می گردد.

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای مالزی

برای ایرانیان عزیز که میخواهند 14 روز در مالزی بمانند نیازی به ویزا نیست ولی اگر بیشتر از 14 روز می خواهند در این کشور بمانند باید برای تهیه ویزا اقدام کنند.

  • اصل پاسپورت
  • دو قطعه عکس 4*3
  • رزرو بلیط و هتل
  • پرینت سه ماه آخر بانکی بالای 8 ملیون تومان
  • اگر شخص دعوت کننده ایرانی باشد (اسکن صفحه اول پاسپورت ،ویزای ایرانی،اگر شخص دعوت کننده ایرانی دارای ملک باشد اسکن سند ملکی لازم است)
  • اگر شخص دعوت کننده مالایی باشد (دعوت نامه از سوی شخص ،ID کارت شخص دعوت کننده)

انواع ویزای مالزی

کشور مالزی انواع ویزا را برای گردشگران عزیز صادر میکند در این قسمت انواع ویزاها را نام برده و در قسمت زیر توضیح داده می شوند.

  • ويزای ورودی يكنفره مالزی
  • ویزای تحصیلی مالزی
  • ويزای توريستی مالزی
  • ويزای ترانزيت (عبوری) مالزی
  • ويزای كار و تجارت مالزی
  • ويزای ورودی چندگانه مالزی
  • ويزای كار موقتی مالزی
  • ويزای كار مالزی
  • ويزای همراه مالزی
  • ويزای دانشجويی مالزی
  • ويزای همسر مالزی

 

1. ویزا ورودی یکنفره

این ویزا برای اتباع خارجی که جهت بازدید از مالزی وارد این کشور می شوند، صادر می شود و معمولاً اعتبار این ویزا 3 ماه پس از صدور می باشد.

 

2. ويزای توريستی مالزی

ویزای مالزی توریستی برای کسانی صادر می شود که فقط برای هدف گردشگری وارد مالزی می شوند. کسانی که از طریق این ویزا اجازه ورود به مالزی را دریافت می کنند حق استخدام یا کارهای تخصصی و یا بازرگانی را ندارند.

 

3. ویزا ترانزیت مالزی

ویزای ترانزیت تنها مختص به افرادی است که به قصد وارد شدن به کشوری دیگر تنها قصد عبور از مالزی را دارند که این افراد اجازه ترک کردن فرودگاه را نداشته و سفرشان را به مقصد بعدی از فرودگاه مالزی ادامه می دهند.

 

4. ویزای ورودی چندگانه مالزی

این ویزا برای اتباع خارجی که برای کار و یا کارهای مربوط به دولت وارد مالزی می شوند صادر می شود. اعتبار این ویزا سه ماه تا 12 ماه از تاریخ صدور آن می باشد. شهروندان هندی و یا مردم جمهوری چین که به منظور اهداف اجتماعی وارد مالزی می شوند، واجد شرایط گرفتن ویزای ورودی چندگانه هستند. اعتبار ویزا ورودی چندگانه به مدت یکسال است.

 

5. ویزای همسر مالزی

این ویزا برای کسانی که در مالزی مشغول به کار هستند و با یک شهروند مالزی ازدواج کرده اند، صادر می شود.

 

6. ویزای همراه مالزی

این ویزا برای همسر و فرزندان هر فرد خارجی که ویزای اشتغال دارد صادر می شود. درخواست برای این ویزا می تواند همزمان با گرفتن ویزای اشتغال و یا بعد از گرفتن ویزای اشتغال صورت گیرد. همچنین برای همسر و فرزندان هر فرد خارجی که با یک ویزای visit pass وارد کشور شده اند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای همراه

  • تصویر همه صفحات پاسپورت دانشجو و همراهان
  • چهار قطعه عکس رنگی پاسپورت سایز با زمینه آبی
  • نامه ثبت نام نهایی دانشجو در دانشگاه
  • اصل پاسپورت دانشجو و همراهان
  • نامه نسبیت
  • فرمهای مخصوص درخواست ویزای همراه
  • هزینه درخواست صدور ویزا همراه

 

7. ويزای كار و تجارت مالزی

  • ویزای کار موقتی مالزی
  • ویزای کار مالزی
  • ویزای حرفه ای مالزی

ويزاي كار موقتی Temporary Employment Pass(work visa)

اين ويزا براي افرادی كه براي انجام شغلی موقت وارد مالزی مي شوند صادر می شود.

  • كارگران خارجی نيمه ماهر و غير متخصص
  • كارگران و كارمندان معمولی

 

ويزاي كار Employment Pass

اين ويزا براي خارجيانی صادر می شوند كه به مدت دو سال با يكی از شركتهای مالزی قرارداد بسته اند.

 

ويزای اشتغال (ويزا حرفه ای) Employment Pass(Professional Visa)

اين ويزا برای افراد خارجی متخصص ( ويزای حرفه ای_مدت طولانی) صادر می شود.

8